Kick off i Stockholm

I Stockholm finns det alltid saker att göra, vare sig du är en person eller ett företag på 100 personer. Därför är det lätt att hitta olika eventföretag om ditt företag vill ha en kick off i Stockholm. De flesta kick offer brukar man kunna vara ganska många deltagare på, det gäller bara att dela upp alla i grupper och att plats finns för flera. Det beror lite på vad företagen vill göra med sin personal men de flesta väljer ändå att hitta på någon slags fysisk aktivitet med en viss tankeverksamhet för att få igång diskussioner mellan medarbetarna för bra team-building.

Fysisk kick off

Något som är populärt att göra som kick off i Stockholm är att åka en bit utanför city till någon gård som också kan hantera övernattning och middag för deltagarna. Här kan man sedan utföra mängder med olika sysslor som att köra skottkärra, hänga i lianer, skjuta prick med pilbåge och luftpistol och mycket mer. Fysisk kick off i Stockholm går ut på att man ska få deltagarna att samarbeta i de olika momenten som kan vara som stafett eller att uppgifterna ska utföras med hjälp av alla deltagarna i gruppen som att ta sig upp och vidare i en höghöjdsbana där alla deltagare ska komma i mål.

Mental kick off

Att boka mental kick off i Stockholm kan vara en bra idé om man har ett annat syfte med sin kick off än att deltagarna ska vara fysiska. Till exempel går det att boka grupper för yoga (som är en blandning mellan fysiska och mentala övningar), chi gong och meditation. Vill man utöka uppgifterna och samarbetet mellan deltagarna kan man göra olika mentala gruppövningar där det kommer igång diskussioner eller man löser olika problem. Allt för att få deltagarna att komma varandra närmre och lära känna varandra på ett djupare plan.