Valeryd har det allra mesta

Ja, så är det verkligen. När jag ska rusta upp våra husvagnar, ja vi har faktiskt två stycken, men även våra släpvagnar så är det alltid Valeryd som jag håller mig till. De har ett otroligt sortiment och främst när det kommer till 13-polig släpvagnskontakt då har de verkligen koll på läget. Men vad är det för något egentligen undrar ni? Jo, det ska jag berätta för er.

Syftet med en 13-polig släpvagnskontakt är egentligen att, förutom de vanliga lamporna, innehålla två ström-matare som levererar ström till husvagnens batteri, kylskåp och annat så som innerbelysning om man inte skulle just denna natten övernatta på en camping. Den enkla förklaringen är med andra ord att man rekommenderar endast 13-poligt om man har en husvagn eller annan vagn som behöver just 13 poler. Det som blir skillnaden är med andra ord att man anpassar detta efter hur mycket man behöver och oftast så kan Valeryd hjälpa dig galant med detta. Du behöver alltså inte alltid veta vad du behöver utan mest förklara dina behov så är de experter och vet exakt vad de ska erbjuda dig.

Rusta upp husvagnen hos Valeryd

När det väl börjar bli dags att öppna upp igen efter vintersäsongen så kan det vara ganska skönt att ha gjort byten som dessa för att helt enkelt slippa ställa sig och göra detta när man är som mest sugen på att komma iväg med vagnen. Jag brukar därför ta för vana att förbereda detta direkt när vi plockat ner vagnen för säsongen, på så vis ställer jag den på vinterförvar helt redo för att direkt bara komma ut till våren och se till så att vi i familjen helt enkelt kan njuta så mycket som det bara går av vår fantastiska husvagn och allt vad det innebär.