Varma jaktställ för vinterjakt

Fy sjutton, nu är det snart vinter igen, men yrande snö och isbelagda sjöar. Trots att jag är uppväxt ovanför Sundsvall så är jag absolut ingen vintermänniska och jag älskar värme och sol så det brukar bli en veckas utlandssemester någon gång runt februari. Vi har varit i Egypten flera år och det har varit riktigt skönt på dagtid men ganska kyligt på kvällar och nätter och även i vattnet några gånger. Men nu är det också snart dags för älgjakten och den vill jag inte missa för något! Så nu gäller det att se till att skaffa varma jaktställ för vinterjakt.

Nya jaktställ för vintern

Både jag och gubben behöver verkligen investera i nya jaktställ inför vinterjakten i år. Vi brukar mest jaga älg och då är vi borta i ungefär en vecka, det brukar bero på hur många älgar vi skjuter av de första dagarna men å andra sidan när vi väl har åkt uppåt 20 mil så kan vi lika gärna vara kvar veckan ut. Älgjakten är helig för oss, vi har varit uppåt å jagat i över 20 år nu. Jag tror att gubbens jaktställ är ungefär lika gammalt, och mitt eget har jag tyvärr vuxit ur, det kan bli så ibland. Dessvärre är ju inte jaktställ för vintern särskilt billiga att köpa.

Jaktställ för kvinnor

Gubben brukar inte ha några problem när han kollar på kläder för jakt, nu var det ju som sagt längesedan han köpte ett jaktställ för vinterjakten men han brukar köpa jaktbyxor och lite jackor och sånt man kan ha året runt. Han går i princip bara i diverse jaktkläder, så rolig är han, eller inte. Man ser på honom vad hans största intresse är i alla fall. Gubben gillar att jaga allt möjligt året runt men det gör inte jag, så jag satsar allt jag har på ett jaktställ för vinterjakt. God jaktlycka!