Optiker i centrala Göteborg

Att gå hos en optiker i centrala Göteborg har både sina fördelar och sina nackdelar. Ibland kan det hända, eller kanske lite oftare än ibland, att jag blir aningen sen. Så pass sen faktiskt att jag råkar missa bussen när jag har en tid att passa. I det värsta fallet, som råkar bli oftare än jag vill, så måste jag springa tillbaka hem och kasta mig in i bilen för att stampa gasen i botten och bege mig in i centrala Göteborg. Det är där haken är. Att köra bil i centrala Göteborg är INTE kul. Att försöka hitta en parkerings plats i närheten av min ”centrala optiker” är nästan omöjligt. Då är det en nackdel med läget.

Positivt med centrala Göteborg

Nu bor jag inte så där jätte långt från centrala Göteborg så jag ska egentligen inte behöva ta mig in till centrum med bil, det är bara för att jag är så fruktansvärt slarvig och en riktig tidsoptimist som jag missar bussen jämt och ständigt. Jag har alla förutsättningar att kunna ta mig in till centrala Göteborg både med kollektivtrafiken men även med min elcykel som jag kan cykla på utan att behöva bli helt dyngsur av svett efter ungefär 6 km trampande. Att jag har så nära till centrala Göteborg är väldigt positivt! Att jag nästan alltid är försenad är idiotiskt faktiskt och jag har bara mig själv att skylla på!

Göteborg – bästa staden

Att ha fått chansen till att bo och leva i en storstad som Göteborg och dessutom ha ungefär 5-6 km till centrala Göteborg är faktiskt ett privilegium. Jag älskar att bo i storstaden och utnyttja allting som finns i en storstad som Göteborg. Att kunna gå på AW en gång i veckan för att ta en drink eller ett glas prosecco, att gå ut och äta på restaurang ett par gånger i månaden, allt det sociala som det innebär att ha nära till centrum är allt jag önskar mig.