Sex generationer

Visste ni att jag kommer ifrån sex generationer av frisörer, jo, det är sant! Faktiskt något jag ibland kan sträcka på ryggen lite extra åt, det är inte dåligt det! Så att nu har startat en egen frisörsalong med en kollega känns som helt rätt steg för mig och för min utveckling. Innan har jag ju bara hyrt en stol på en salong, vilket har varit toppen, men att ta steget ut och driva egen salong känns som ett bra nästa steg. Och med detta steg så kommer jag ju behöva göra lite nya inköp, inte bara snygg inredning och massa målarfärg utan även köpa ny frisörsax. Och jag har sett att man kan köpa frisörsax online, galet smidigt!

Köpa lite nytt

Känns väldigt skoj att få lägga lite beställningar online för nya redskap för att få till snygga frisyrer på mina kära kunder. Jag vill iallafall tipsa om det att man kan köpa frisörsax online, inget krångel med att försöka hitta återförsäljare eller vänta inför nästa mässa till exempel. Jag som frisör vet ju hur galet viktigt det är att ha en slipad och vass sax, det är A och O med att vara frisör nästan.

Dåliga beslut

En kompis till mig skulle klippa hennes pojkväns hår, och han har ganska rejält och tjockt hår. Men hon valde att ta sig an det jobbet trots detta, så med brist på bättre vetande tog hon fram deras ganska slappa och oslipade kökssax och började klippa hans stackars frisyr. Hon berättade att hon skrattade så hon grät, det blev så snett med den dåliga saxen och hennes pojkvän fick bara sitta där ovetandes om hur rent ut sagt förjävligt det såg ut på hans bakhuvud. Så hon hade slutat klippa och sa bara att detta får en frisör lösa för det går inte att rätta till här hemma. Så om du vill slippa just detta scenario, köp frisörsax online!